Dizajnerska početnica: Pozelenite od dizajna

Objavljeno: 25.02.2014.

U subotu, 1. ožujka 2014. s početkom u 10 sati u HDD galeriji održat će se radionica za djecu viših razreda osnovne škole pod nazivom Pozelenite od dizajna. Radionicu će voditi dizajnerica Izvorka Jurić.

o radionici
Kako se možemo bolje povezati s prirodom? Kako uklopiti prirodu u suvremeni život, a predmete i prostor koji nas okružuje učiniti zelenima? Kako misliti i djelovati zeleno u dizajnu?
Nakon uvodnog predavanja na kojem ćemo pogledati neke aktualne primjere zelenih projekata u svijetu, zajedno ćemo osmisliti ideje za tri zelena projekta koje bi prirodno pridodali suvremenim stvarima, prostorima i/ili aktivnostima koji nas okružuju. Nakon odabira najzanimljivijih ideja podijelit ćemo se u tri grupe i svaka će razraditi jedan projekt te izraditi prezentaciju projekta u obliku skice i potrebnih objašnjenja.

uzrast
radionica je namijenjena djeci viših razreda osnovne škole

voditeljica radionice
Izvorka Jurić članica je HDD-a u profesionalnoj kategoriji, višestruko nagrađivana dizajnerica s bogatim iskustvom u struci na području dizajna vizualnih komunikacija, a posebno ambalaže i razvoja proizvoda. U višegodišnjem iskustvu predavačice i voditeljice stručnih radionica bavila se edukacijom različitih dobnih skupina - od osnovnoškolskog uzrasta, preko edukacije studenata dizajna do edukacije namijenjene gospodarstvenicima.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Molimo vas da potvrdite sudjelovanje na hdd@dizajn.hr. U tekstu poruke upišite ime i dob te vaš kontakt telefon/mobitel.
Broj sudionika je ograničen.

Mjesto održavanja: HDD galerija, Boškovićeva 18
Vrijeme održavanja: 01.03. od 10-12.30 sati
Kotizacija za sudjelovanje: 50 kuna
Rok prijave: 28.2.2014. do 16 sati

::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Rezervirajte svoje mjesto i na idućim Dizajnerskim početnicama:

15.03. Miranda Herceg - Signalizacija / Igra riječi i forme, viši razredi osnovne škole (VII-VIII) i srednja škola
22.03. Tihana Mikša Perković - ReWeave / Tehnika pletenja košara, viši razredi osnovne škole (V -VIII)

maja subotić
voditeljica projekta Dizajnerske početnice
Hrvatsko dizajnersko društvo

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook