Letnja škola arhitekture 2014. - natječaj za izradu logotipa

Objavljeno: 17.02.2014.

Ekipa s Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, organizatori međunarodne Letnje škole arhitekture 2014, raspisali su natječaj za dizajn logotipa ovogodišnje Škole, prvenstveno namijenjen učenicima i studentima zemalja iz regije, odnosno iz država bivše SFRJ.

Promotivni plakat Letnje škole arhitekture 2014.

Promotivni plakat Letnje škole arhitekture 2014.

Organizacijski tim Letnje škole arhitekture 2014, u organizaciji Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u natječaju za dizajn logotipa ovogodišnje Škole. Ovim se natječajem želi potaknuti studente i učenike da svojom kreativnošću doprinesu realizaciji projekta, stoga bi logotip trebao biti interpretacija njihove zamisli Škole. Odabrani logo bit će istaknut na svim promotivnim materijalima i postat će svojevrsni simbol Letnje škole.

Autor/ica ili autori/ce dobit će jedinstvenu priliku da svojim dizajnom budu predstavnici ideje Letnje škole. Osim toga, organizatori se obvezuju priređivati fenomenalna iznenađenja autoru prije, tijekom i nakon Letnje škole. Svi pristigli radovi bit će predstavljeni na zajedničkoj izložbi, o kojoj će autori i autorice biti pravovremeno obaviješteni.

Riječ je o međunarodnom natječaju kojim se teže okupiti svi studenti i učenici u zemljama iz regije (državama bivše SFRJ), koje povezuje zajednički interes za arhitekturu, dizajn i umjetnost.


Uvjeti natječaja


1. Logo treba predstavljati duh Letnje škole arhitekture

2. Logo mora biti originalno djelo autora i ne smije sadržavati dijelove niti jednog drugog autorskog djela

3. Logo mora biti prijemčiv i čitljiv i na velikim (plakati, panoi, majice) i malim (fyleri, tiskani materijal) dimenzijama, te biti jednako izražajan i u boji i crno-bijel, odnosno u grayscale verziji

4. Natječajni rad mora biti predan u JPG, PDF ili TIFF formatu na e-mail adresu Letnje škole, s podacima o autoru / autorskom timu u zasebnom dokumentu

5. Podaci o autoru / autorskom timu moraju sadržavati sljedeće: ime i prezime, e-mail adresu i broj telefona

6. Nakon proglašenja pobjednika svi pristigli radovi postaju vlasništvo Letnje škole arhitekture 2014, koja ih može koristiti u cjelosti ili u pojedinostima, uz poštovanje autorskih prava sudionika natječaja

7. Predajom rada sudionici prihvaćaju sve propozicije natječaja.

Objava natječaja: 17. 02. 2014.
Radove slati na: letnjaskola2014@gmail.com
Žiri natječaja: grupa Škart (Dragan Protić i Đorđe Balmazović)
Rok za pristizanje radova: 02. 03. 2014. u 24 h
Proglašenje rezultata natječaja: 10. 03. 2014.

Više informacija o natječaju i Letnjoj školi arhitekture 2014 dostupno je na:
lsa2014.tumblr.com
www.facebook.com/letnjaskolaarhitekture2014
twitter.com/letnjaskola2014
www.arhupetnici.blogspot.com

Za dodatna pitanja: letnjaskola2014@gmail.com

Tekst je prenesen iz press materijala natječaja.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook