European Design Awards - natječaj za 2014. je otvoren!

Objavljeno: 31.01.2014.

European Design Awards, jedan od najvećih europskih godišnjih natječaja za dizajn, s vrlo velikom vidljivošću i publicitetom, otvoren je za tekuću 2014. godinu! Kao jedan od medijskih partnera projekta, Hrvatsko dizajnersko društvo i Dizajn.hr kontinuirano će pratiti tijek natječaja na ovim stranicama.

European Design Awards je sveobuhvatni godišnji natječaj za dizajn posvećen vrednovanju i promociji onog najboljeg u dizajnu vizualnih komunikacija, ilustraciji i dizajnu interaktivnih medija, kreiranog svake godine na području europskog kontinenta. Projekt organizira i koordinira čak 15 specijaliziranih dizajn časopisa s redakcijama diljem Europe, a o nagrađenima uvijek odlučuje reprezentativni žiri koji čine upravo članovi tih redakcija, priznati u svojoj struci.

Natječaj ED Awards održava se već osmu godinu zaredom i konstantno evoluira kako bi ukorak pratio promjene u dizajnu tiskanih i digitalnih medija. Koncepcija rastućeg žirija koji odluke donosi pomoću digitalnih mreža predstavljena je 2013, pri čemu su uvedene nove kategorije prema suvremenim potrebama dizajnera.

Rok za prijavu radova je 21. veljače 2014, a prijaviti se možete slijedeći link.

Hrvatsko dizajnersko društvo jedan je od pokrovitelja natječaja, zajedno s drugim istaknutim europskim institucijama i udrugama za dizajn.

Tekst je prenesen iz press materijala natječaja.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook