U Londonu dodijeljene D&AD studentske nagrade

Objavljeno: 02.07.2007.

Marko Pavlović, student prve godine Studija dizajna u Zagrebu osvojio je 3. nagradu u kategoriji koju je sponzorirao poznati proizvođač igračaka Hamleys.

U Londonu je 28. lipnja održana svečanost proglašenja pobjednika 29. D&AD - globalne nagrade za studente. Ove su se godine za prestižne nagrade konkurirali studenti iz 41 zemlje sa ukupno 3.600 radova u 32 kategorije.

Među njima i Marko Pavlović, student prve godine Studija dizajna u Zagrebu. U kategoriji produkt dizajna i inovacije - Hamleys, Marko Pavlović je pod mentorstvom Mladena Orešića osvojio treće mjesto s didaktičkom igračkom 'Oblo' koja na inovativan način pomaže u razvoju fine motorike i koordinacije 'oko - ruka' kod djece predškolskog uzrasta.

Prva nagrada u istoj kategoriji dodijeljena je Peteru Dabbsu sa Sveučilišta Coventry (UK), a druga Stacey Dix sa Sveučilišta Falmouth (UK).

Tvrtka Hamleys koja je spozorirala tu kategoriju ima vodeći položaj na tržištu igračaka. Ta svjetski poznata robna marka utemeljena je 1760. u Londonu, a trenutno razvija svoju robnu marku pod nazivom Own Brand. Hamleys Own Brand stalno je u potrazi za novim igračkama koje nude visoku kvalitetu i inovativnost.


Više informacija na:
www.dandad.org/education/student-awards/
www.dandad.org/studentawards07/index_flash.html
www.hamleys.co.uk/

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook