Prijave za natječaj Vizionar 2013. su otvorene

Objavljeno: 17.12.2013.

Već drugu godinu zaredom održava se natječaj Vizionar u organizaciji udruge eSTUDENT, namijenjen studentima dizajna, likovnih umjetnosti i srodnih struka, ali i svim zainteresiranima s drugih fakulteta. Ove godine natjecatelje očekuju dva bitno različita projektna zadatka i vrijedne nagrade koje im mogu poslužiti kao odskočna daska na početku karijere.

Prijave su otvorene!

Studentima su od strane naručitelja zadani projektni zadaci za koje će oni individualno ili u timu od dvije osobe osmišljavati rješenja i tako dobiti priliku da budu nagrađeni novčano (6000 kn po zadatku, odnosno timu), te jednomjesečnom praksom i radionicom u renomiranim hrvatskim agencijama (Bruketa&Žinić OM, Imago ili Fahrenheit), kao i dodatnim ECTS bodovima. Sudionici natječaja, kao i ostali zainteresirani studenti, moći će svoja znanja i vještine dodatno unaprijediti na radionicama i predavanjima organiziranima u sklopu natječaja. Pobjednike natječaja će odabrati stručni žiri u sastavu profesionalaca iz akademske i gospodarske zajednice.
 
Projektni zadaci su sljedeći:

1. Dizajn promotivnog plakata za Ožujsko pivo

2. Vizualni identitet Udruge Kamensko

Natječaj se otvorio 15. prosinca tekuće godine, a prijaviti se može do 31. prosinca. Rok za predaju rješenja je 15. siječnja 2014. Više o tijeku natječaja možete se informirati na web stranici projekta.

Svrha Vizionara je educiranje okoline o dobrom i kvalitetnom dizajnu te povezivanje dizajnerskog procesa s ekonomskim razmišljanjem. Natječajem se omogućuje mladim profesionalcima da pokažu svoj talent i stečene vještine te ih se ujedno povezuje s potencijalnim poslodavcima.

Ciljevi projekta su: 

- povezivanje studenata društvenih i umjetničkih usmjerenja
- stvaranje referentnog mjesta za spajanje studenata, mladih profesionalaca i poduzetnika
- promicanje dizajna kao elementa uspješnosti i prepoznatljivosti poduzeća
- poticanje poduzetničkog duha i proaktivnosti
- stvaranje najvećeg studentskog natjecanja iz područja dizajna

Više o udruzi eSTUDENT - www.estudent.hr  

Tekst je prenesen iz press objave natječaja.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook