Dizajnerska početnica: Samoljepljiva radionica

Objavljeno: 04.12.2013.

U subotu, 7. prosinca 2013. s početkom u 10 sati u HDD galeriji održat će se dizajnerska početnica pod nazivom SAMOLJEPLJIVA RADIONICA. Radionicu će voditi dizajnerica INES VLAHOVIĆ.

Imate majicu na kojoj vam se ne sviđa natpis, a vi biste baš htjeli da na njoj piše NJ! Poderale su vam se najdraže hlače, a baš biste u njima sutra u školu! Neka obična bijela majica stoji u ormaru i želi da je istočkate! A da ne govorimo da vam na najdražim tenisicama viri palac! E pa djeco draga pokupite sve ove stvarčice i donesite ih na selotejp tretman u Samoljepljivu radionicu. Ima li i onih kojima ne viri palac, ne žele točkice i sve su im hlače baš u najboljem redu i još uz to se žele igrati sa samoljepljivom trakom dođite i vi. Mi ćemo također napraviti nešto ....od selotejpa naravno.

Radionica se bazira na korištenju raznovrsnih samoljepljivih traka i razmišljanju kako ih upotrijebiti u popravljanju, prepravljanju, ukrašavanju već postojećih ili stvaranju novih uporabnih predmeta. Želja nam je upoznati djecu s čudnovatim mogućnostima samoljepljive trake, igrati se samoljepljivim kolažem, razmišljati, dogovarati i naravno lijepiti.

Uzrast: radionica je namijenjena djeci nižih razreda osnovne škole (I-V).

Voditeljica radionice: Ines Vlahović diplomirala je na Studiju dizajna, smjer: industrijski dizajn. Izlagala je na brojnim skupnim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu, među kojima su Izložba hrvatskog dizajna 1112 (2012.), Re:pair (MSU, 2011.), Melbourne International Design Festival (2008.), Gwangju Design Biennale (South Korea, 2007.), Index Award Exhibition (Copenhagen, 2007.), i druge. Također, pripremila je i samostalnu izložbu Laki projekti u Galeriji Klovićevi dvori (Zagreb, 2005.). Za svoj je rad nekoliko puta nagrađivana na međunarodnim natječajima. Članica je HDD-a.

::::

Molimo vas da sudjelovanje svog djeteta potvrdite na email hdd@dizajn.hr (u tekst poruke upišite ime i dob djeteta te broj mobitela/telefona). Broj sudionika je ograničen.

Mjesto održavanja: HDD galerija, Boškovićeva 18
Vrijeme održavanja: 7.12.2013. od 10-13 sati
Kotizacija za sudjelovanje: 50 kuna
Rok prijave: 6.12.2013. do 16 sati

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook