Dizajnerska početnica: Ilustracija za sve

Objavljeno: 26.11.2013.

U subotu, 30. studenog 2013. s početkom u 10 sati u HDD galeriji održat će se radionica za djecu pod nazivom ILUSTRACIJA ZA SVE. Radionicu će voditi dizajner DAVOR ŠUNK.

Ilustracija je neizostavan fenomen u povijesti pa tako i suvremene komunikacije. Ona obogaćuje, ali i pročišćava komunikaciju. Vrlo često je nositelj dizajna, pogotovo onog namijenjenog djeci. Ne zanemarujući pedagošku praksu, radionica ILUSTRACIJA ZA SVE potiče proces crtanja kroz igru. Djeca su na taj način omogućena najbolje percipirati i savladati vještinu crtanja ilustracije, stripova koji oplemenjuju dizajn. Na ovaj način želimo osvijestiti likovnost i likovnu percepciju djece kako bismo im kroz taj dio tako potrebnih vještina omogućili i kvalitetniju socijalizaciju, te potaknuli njihovo uspješno likovno izražavanje.

Uzrast: radionica je namijenjena djeci viših razreda osnovne škole (V- VIII).

Voditelj radionice: crtač, dizajner, fotograf, filmaš, animator i pjesnik, Davor Šunk, voditelj je niza uspješnih radionica vizualnih komunikacija, strip radionica te dizajnerskih početnica za djecu predškolske i školske dobi. Svoja znanja predano prenosi i maturantima i studentima. Nakon studiranja na Studiju dizajna crta i dizajnira po raznim uredima, a od 2003. radi u vlastitom studiju vizualnih komunikacija. Osnivač Fra ma fu strip festivala u Virovitici. Uspješno sudjelovao u više stručnih, žiriranih izložbi kao izlagač, ali i kao član ocjenjivačkog suda. Objavljuje dječje pjesme u dječjim časopisima i autor je niza edukativnih slikovnica za djecu predškolske dobi. Član je ULUPUH-a i HDD-a.

::::

Molimo vas da sudjelovanje svog djeteta potvrdite na email hdd@dizajn.hr (u tekst poruke upišite ime i dob djeteta te broj mobitela/telefona). Broj sudionika je ograničen.

Mjesto održavanja: HDD galerija, Boškovićeva 18
Vrijeme održavanja: 30.11.2013. od 10-13 sati
Kotizacija za sudjelovanje: 50 kuna
Rok prijave: 29.11.2013. do 16 sati

///////////////////////

Rezervirajte svoje mjesto i na idućim Dizajnerskim početnicama:


07.12. > Ines Vlahović "Samoljepljiva radionica", niži razredi osnovne škole (I - V)

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook