Dizajnerska početnica: Pakiraonica

Objavljeno: 13.11.2013.

U subotu, 16. studenog 2013. s početkom u 10 sati u HDD galeriji održat će se radionica za djecu pod nazivom PAKIRAONICA. Radionicu će voditi dizajnerica IZVORKA JURIĆ.Čemu služe pakiranja? Koje vrste pakiranja poznajemo? Zašto je dizajn pakiranja zabavan? O čemu dizajner treba voditi računa prilikom dizajna pakiranja? Kakvo biste vi pakiranje željeli za vaš omiljeni proizvod? Radionica "Pakiraonica" pokušat će dati odgovore na navedena pitanja i približiti djeci dizajn pakiranja, odnosno dizajn ambalaže. Pogledat ćemo zanimljive primjere ambalaže na koje možete naići kod nas ili u svijetu te zatim pokušati izraditi svoja kreativna pakiranja za različite proizvode iz naše okoline.

Uzrast: radionica je namijenjena djeci viših razreda osnovne škole (V- VIII).

Voditeljica radionice: Izvorka Jurić članica je HDD-a u profesionalnoj kategoriji, višestruko nagrađivana dizajnerica s bogatim iskustvom u struci na području dizajna vizualnih komunikacija, a posebno ambalaže i razvoja proizvoda. U višegodišnjem iskustvu predavačice i voditeljice stručnih radionica bavila se edukacijom različitih dobnih skupina - od osnovnoškolskog uzrasta, preko edukacije studenata dizajna do edukacije namijenjene gospodarstvenicima. Voditeljica je projekta Dizajnerske početnice i voditeljica Dizajnerskih početnica već treću sezonu.


::::

Za potvrdu sudjelovanja svog djeteta molimo vas pošaljite ispunjenu prijavnicu na hdd@dizajn.hr. Broj sudionika je ograničen.

Mjesto održavanja
: HDD galerija, Boškovićeva 18
Vrijeme održavanja: 16.11.2013. od 10-13 sati
Kotizacija za sudjelovanje: 50 kuna
Rok prijave: 15.11.2013. do 16 sati

///////////////////////

Rezervirajte svoje mjesto i na idućim Dizajnerskim početnicama:

23.11. > Danijela Domljan "Dizajnersko crtanje", viši razredi osnovne škole (V -VIII)

30.11. > Tonka Lujanac "Škare su moćnije od miša", viši razredi osnovne škole (V -VIII)

07.12. > Ines Vlahović "Samoljepljiva radionica", niži razredi osnovne škole (I - V)

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook