Autorskopravna tribina za vizualne umjetnike

Objavljeno: 05.07.2013.

U četvrtak 11. srpnja 2013. u 18 h, u ULUPUH-u, Preradovićeva 44/I, održat će se tribina o autorskom pravu namijenjena za vizualne umjetnike. Ulaz na tribinu je besplatan.

Voditelj autorskopravne tribine za vizualne umjetnike je Stribor Jurčić (dipl. pravnik, autor i direktor autorske agencije Pegaz Auctoritas d.o.o. Zagreb). Ulaz na tribinu je besplatan, a predviđeno trajanje 2 sata.

Na tribini će biti riječi o načinima ostvarivanja i zaštite autorskih prava vizualnih umjetnika, a posebice o inicijativi udruga ULUPUH, HDLU i HDD za osnivanje udruge za kolektivno ostvarivanje prava vizualnih umjetnika (naknade za javnu posudbu, "privatno kopiranje" i dr.).

Budući da su u području vizualnih umjetnosti iznimno rijetke prigode za stjecanje autorskopravnih znanja, vjerujemo da će ove intrigantne teme privući veliki broj likovnih i primijenjenih umjetnika i dizajnera, ali i arhitekata, koje sve zajedno pozivamo da nam se pridruže na ovoj zanimljivoj tribini.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook