Sudjelujte na izložbi Product Design Exhibition u Ljubljani

Objavljeno: 05.07.2013.

U Ljubljani će se u sklopu manifestacije Mjesec dizajna (Month of Design), od 7. listopada do 7. studenoga 2013, pod geslom 'New Strengths' održati izložba Product Design Exhibition. U nastavku potražite upute za prijavu i linkove do prijavnica!"Product Design Exhibition, dio programa događanja Mjesec dizajna (Month of Design) međunarodna je izložba originalnih, inovativnih i kvalitetno izrađenih predmeta i objekata, čiji su autori dizajneri, tvrtke i institucije okrenute budućnosti, koji rade u područjima održivog razvoja okoliša, rada, prometa, urbanog planiranja, gejminga, mode, društva u cjelini, itd. Izložba je otvorena individualnim dizajnerima, timovima i tvrtkama iz Slovenije i Jugoistočne Europe (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Albanija, Kosovo, Grčka, Bugarska, Rumunjska, Turska i Mađarska).

Zadovoljstvo nam je pozvati vas da sudjelujete na izložbi, te da predstavite ovdašnjoj publici uzbudljiv i ekstenzivan pregled kvalitetnog dizajna koji dolazi kako iz Slovenije, tako i iz cijele regije.

U prilozima možete pronaći sve potrebne prijavnice, za link do online registracije kliknite ovdje. Veselimo se vašim prijavama!"

Partner izložbe je Hrvatsko dizajnersko društvo.

tekst je prenesen iz press materijala izložbe.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook