Dizajnerska početnica: Radimo zastavu

Objavljeno: 11.09.2013.

U subotu, 14. rujna 2013. s početkom u 11 sati, u Hrvatskom dizajnerskom društvu u sklopu projekta Dizajnerska početnica naš poznati dizajner Boris Ljubičić vodit će radionicu za djecu pod nazivom Radimo zastavu.

Na radionici će djeca otkriti tajne dizajniranja zastave. Zastava je osnovni vizualni identitet svake zemlje, jednostavnih je boja, lako se identificira i pamti. Posebno ćemo se posvetiti zastavama zemalja EU čiji smo član od 1. srpnja.

Prijaviti se mogu djeca viših razreda osnovne škole.

Voditelj radionice: Boris Ljubičić član je HDD-a u profesionalnoj kategoriji, priznato ime hrvatskog i svjetskog dizajna, višestruko nagrađivan mnogim međunarodnim nagradama i citiran u prestižnim publikacijama diljem svijeta, djeluje već trideset godina, trajno promiče hrvatsku kulturu i identitet, a voditelj je Dizajnerske početnice drugu godinu.

Za potvrdu sudjelovanja svog djeteta molimo vas pošaljite ispunjenu prijavnicu na hdd@dizajn.hr. Broj sudionika je ograničen.

Mjesto održavanja: HDD galerija, Boškovićeva 18
Vrijeme održavanja: 14.09.2013. od 11-13 sati
Kotizacija za sudjelovanje: 50 kuna
Rok prijave: 13.09.2013. do 16 sati

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook