Panona dizajn radionica

Objavljeno: 18.06.2013.

Od 26. do 29. lipnja Udruga za kreativni razvoj Slap u Erdutu organizira Panona dizajn radionicu pod nazivom "Kakve proizvode Slavonija i Baranja mogu ponuditi turistima?". Prijave za sudjelovanje primaju se do 21. lipnja.

Što može pomoći udrugama i malim obrtima koji se bave izradom suvenira i rukotvorina u plasmanu svojih proizvoda sve većem broju turista koji posjećuju kontinentalnu Hrvatsku? Odgovor je - kvalitetan dizajn. Upravo stoga, Udruga za kreativni Slap organizira Panona dizajn radionicu, čija će tema biti osmišljavanje kreativnih dizajnerskih proizvoda za turističko tržište.

Ovim putem Slap poziva mlade neafirmirane grafičke i produkt dizajnere, one koji se dizajnom bave amaterski, ali i profesionalno, a zainteresirani su za sudjelovanje u stvaranju proizvoda koji će doprinijeti održivosti udruga i malih obrta koji se bave socijalnim poduzetništvom, da se prijave za sudjelovanje na četverodnevnoj radionici koja se održava od 26. do 29. lipnja u Erdutu.

Skupinu dizajnera zaduženu za produkt dizajn vodit će Mirna Grubišić, dok će grafičke dizajnere usmjeravati Marko Jovanovac, oboje iskusni osječki diplomirani dizajneri.

Broj sudionika radionice je ograničen, a prijaviti se je moguće do 21. lipnja, putem sljedećeg linka: http://goo.gl/oYZdF

Više o radionici možete saznati na FB stranici događanja: www.fb.com/panonadizajn

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, hranu i prijevoz osigurava organizator, a u slučaju dolaska iz udaljenijeg mjesta osiguran je smještaj u Osijeku, te će biti pokriveni troškovi prijevoza.

Panona dizajn radionica održava se u sklopu projekta Turistica kojega Udruga za kreativni razvoj Slap provodi u partnerstvu s Općinom Erdut i Regionalnim resursnim centrom Južnog Zadunavlja iz Pečuha, a koji je financiran kroz IPA predpristupni program Mađarska-Hrvatska.

Kontakt:
Ante Vekić, Udruga Slap
098566392
ante.vekic@gmail.com

Marko Jovanovac, Marivo kreativni odjel
0921552516
marko.jovanovac@gmail.com

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook