Dizajnerska početnica: Od svitka do ovitka

Objavljeno: 03.06.2013.

U subotu, 8. llipnja 2013. s početkom u 10 sati u HDD galeriji održat će se radionica za djecu pod nazivom Od svitka do ovitka! Radionicu će voditi grafička dizajnerica Jelena Gvozdanović.Kroz osmišljavanje i oblikovanje omota knjige djeca će imati priliku upoznati se s procesom dolaska do kreativne ideje, odnosno rješavanja problema formuliranja mnoštva ideja i infomacija u koncizne poruke prenesene kroz vizualnu interpretaciju. Cilj radionice je poticanje logičkog, konceptualnog i kreativnog razmišljanja, razvijanje vještine isticanja najvažnijih i najjačih poruka (poentiranje), upoznavanje hijerarhije informacija, praktičan rad vizualizacije ideja i poruka, upoznavanje s povijesću knjige i knjižnim omotom kao grafičkim materijalom te upoznavanje s osnovama dizajna knjige.

Uzrast: radionica je namijenjena djeci viših razrede osnovne škole (V -VIII).

Voditeljica radionice: Jelena Gvozdanović članica je HDD-a u profesionalnoj kategoriji, višestruko nagrađivana grafička dizajnerica i copywriterica s višegodišnjim iskustvom u struci te voditeljica Dizajnerskih početnica već drugu godinu. Dizajnerske početnice: "Reci to bedžom!", "Od svitka do ovitka" i "Poentiraj, pa dizajniraj!".

Za potvrdu sudjelovanja svog djeteta molimo vas pošaljite ispunjenu prijavnicu na hdd@dizajn.hr. Broj sudionika je ograničen.

Mjesto održavanja: HDD galerija, Boškovićeva 18
Vrijeme održavanja: 08.06. 2013. od 10-13 sati
Kotizacija za sudjelovanje: 100 kuna (50% popusta na drugo dijete)
Rok prijave: 07.06. 2013. do 16 sati

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook