FFWD.PRO warmup session u nedjelju, 9. lipnja 2013.

Objavljeno: 07.06.2013.

U nedjelju 9. lipnja u HDD galeriji Veronica Burian, dizajnerica fontova i suosnivačica Type Together font foundryja i Vitaly Friedman, glavni urednik Smashing Magazina, održat će predavanje.

Veronika Burian

Veronika Burian

Vitaly Friedman

Vitaly Friedman

Razgovarat ćemo o editorial dizajnu, tipografiji, važnosti suradnje između grafičkih i web dizajnera s jedne strane i dizajnera tipografije s druge, te o uredničkim procesima i kako održati kvalitetu sadržaja.

Veronika Burian

Veronika je suautorica poznatih pisama Adelle, Bree i Tablet Gothic, te suosnivačica vrlo popularnog font foundryja TypeTogether, koji osim njenih vlastitih, zastupa i izvrsna multifunkcionalna pisma Skolar i LFT Etica. Istančan osjećaj za kvalitetu, te kombinacija strpljivosti i kreativne razigranosti u dizajnu pisama, čine Veroniku vodećim suvremenim autoritetom na području tipografije.

Vitaly Friedman

Vitaly je suosnivač Smashing Magazina, vodećeg online magazina posvećenog web dizajnu i razvoju. Suautor je i urednik knjiga u izdanju Smashing Media GmbH. Unatoč ogromnoj publici Smashing izdanja i intenzivnom vođenju uredništva, Vitaly je uvijek raspoložen i susretljiv, a njegovo pamćenje događaja, članaka, predavanja i osoba je naprosto nevjerovatno.

Ulaz je slobodan, a sve detalje saznaj na stranici rasporeda konferencije: http://2013.ffwd.pro/warmup

Za ulaz na konferenciju koja će se održati u ponedjeljak 10. lipnja u Hotelu Antunović članovi HDD-a imaju popust od 20% popusta uz promo kod: HDD2013
Prijave se primaju online na http://2013.ffwd.pro/registration/

HDD galerija, Boškovićeva 18, Zagreb
9. lipnja 2013. od 16.00 - 17.30 sati

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook