Behance Portfolio Reviews Zagreb: Profesionalna recenzija vašeg kreativnog portoflija

Objavljeno: 14.05.2013.

Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca vas poziva na Coworking session u klubu Pepermint 15. svibnja kako biste saznali kako i zašto izraditi vlastiti Behance portfolio. Iskoristite priliku za susret s profesionalcima koji servis već uspješno koriste za pronalazak novih klijenata i primite stručnu rezenziju vašeg Behance portfolija uz posebna priznanja te vrijedne nagrade za najbolje.

Behance je vodeća svjetska online platforma za predstavljanje i otkrivanje kreativnih talenata. Korisnici iz brojnih kreativnih industrija servis koriste za prezentiranje postignuća te za profesionalnu samopromociju, veću vidljivost i otvaranje poslovnih prilika. Bez obzira radi li se o arhitekturi, industrijskom, grafičkom ili web dizajnu, ilustraciji, digitalnoj ili tradicionalnoj umjetnosti, modi ili fotografiji, Behance se etablirao kao ključno online mjesto za predstavljanje projekata putem atraktivnog portfolia jednostavnog za korištenje. Osim nezavisnih profesionalaca, koriste ga brojni studiji i kreativne agencije kako bi se promovirale ili pronašle i angažirale talentirane pojedince.

Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca putem programa Coworking Croatia svake srijedu u klubu Pepermint organizira Coworking sessione, a za 15. svibnja priprema Behance Portfolio Reviews Zagreb u sklopu globalnog tjedna portfolio recenzija. Događanje će ugostiti mnoge domaće profesionalce koji servis već aktivno i uspješno koriste za samopromociju, umrežavanje i otvaranje prilika za nove angažmane.

[Freelance Portfolio Reviews 2012: http://vimeo.com/49394322]

Od 11 h, a tijekom čitavog trajanja zagrebačkog Behance Portfolio Reviews Coworking sessiona, svi zainteresirani gosti moći će uz asistenciju otvoriti svoj Behance portfolio i za to biti simbolički nagrađeni besplatnim 3-mjesečnim korištenjem Behance PROSITE-a i kuponom za 40% popusta na Adobe Creative Cloud.

Coworking session podržava novi portal za jačanje vizualne kulture - Vizkultura. S početkom u 15h, Ivan Dorotić iz Vizkulture predstavit će projekt 'Plakatiranje', koji je pratio lansiranje portala i postigao zavidan uspjeh. Dodatno, svi zainteresirani da postanu autorski suradnici portala dobiti će priliku da se ukratko predstave i potencijalno realiziraju suradnju.

Behance Portfolio Reviews program započinje u 17.30h. Kratki uvod u program napravit će predsjednik Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca Matija Raos dok će svjetla reflektora biti na mladim nadama hrvatske kreativne scene, Ivanu Orinu Vrkašu i Bojanu Opačku iz studija Rational International koji će na sve prenijeti filozofiju i svrhu Behance mreže uz brzi prolaz kroz njihov portfolio.

U 18 h gosti recenzenti će svim zainteresiranima u manjim grupama otkriti trikove za kreiranje atraktivnog portfolia. Svaki sudionik primit će kratku recenziju i preporuke kako vlastiti portfolio učiniti neodoljivim za potencijalne klijente.

Gosti recenzenti pokrit će neke od najpopularnijih kategorija Behance servisa. Mario Mlinarić i Sandro Dujmenović, senior dizajneri studija Bunch stručnjaci su za područje vizualnih komunikacija. Zoran Šunjić iz Zoon Design-a predstavit će najbolje načine korištenja Behance-a za područje industrijskog i produkt dizajna. Mladi i perspektivni fotograf Dario Belić upoznat će nas s mogućnostima korištenja servisa za fotografe. Ivo Matić fokus će držati na ilustraciji. Motion design portfolijima bavit će se Timy Šarec, multidisciplinarni dizajner i kreativni direktor studija Ploha.

HDNP će uz pomoć svih gostiju recenzenata i sponzora dodijeliti četiri Behance medalje i nagrade: "Mlada nada" će osvojiti besplatno jednogodišnje korištenje Adobe Creative Clouda, "Najbolji portfolio" priliku za sukreaciju coworking sessiona s ciljem vlastite ekspozicije i promocije, autora "Najboljeg plakata" Vizkultura će pozvati da sudjeluje u projektu Plakatiranje uz ekspoziciju na plakatnoj poziciji u samom centru grada (Kino Europa), "Najboljem ux/web dizajnu" će ZIP - Zagrebački inkubator poduzetništva pokloniti besplatnu kotizaciju za Startup Island konferenciju.
Nadolazeći Coworking session namijenjen je svim nezavisnim profesionalcima i onima zaposlenim u kreativnoj industriji te studentima. Sudjelovanje na Coworking Sessionu besplatno je za sve zainteresirane sudionike.

Sve informacije i detalje o programu pratite na http://bit.ly/BehancePortfolioReviewsZG

Program:

Coworking Session: Behance Portfolio Reviews Zagreb
Pepermint, Ilica 24, 15.05.2013.

11:00 – 20:00
Coworking radni dan uz domaćine: Vjekica Buljan, Katarina Jurman i Matija Raos
KNOW-HOW? SHOW-HOW!: Behance portfolio otvaranje Behance portfolija uz asistenciju i poklone organizatora (kuponi za besplatan Behance PROSITE na 3 mjeseca i 40% popusta na Adobe Creative Cloud)

15:00

COWORK THIS OUT!: Plakatiranje
Ivan Dorotić, Vizkultura


17:30
Behance Portfolio Reviews program
Pozdravni govor: Matija Raos, HDNP / Coworking Croatia
Uvod u Behance filozofiju i svrhu: Ivan Orin Vrkaš i Bojan Opačak, Rational International

18:00
Stručne recenzije Behance portfolija:
Mario Mlinarić i Sandro Dujmenović, Bunch (vizualne komunikacija / grafički dizajn)
Zoran Šunjić, Zoon (industrijski i produkt dizajn)
Dario Belić (fotografija)
Ivo Matić (grafički dizajn i ilustracija)
Timy Šarec, Ploha (motion dizajn)

19:00 – 20:00
Dodjela priznanja sudionicima i druženje:
NAJBOLJI PORTFOLIO powered by COWORKING CROATIA (sukreacija coworking sessiona s ciljem vlastite ekspozicije i promocije)
NAJBOLJI PLAKAT powered by VIZKULTURA (sudjelovanje u projektu 'PLAKATIRANJE' portala Vizkultura)
NAJBOLJI UX/WEB DESIGN RAD powered by ZIP (besplatna kotizacija za Startup Island Conference)
MLADA NADA powered by RATIONAL INTERNATIONAL (1 godina besplatnog korištenja Adobe Creative Cloud-a)
Svi aktivni sudionici Behance Portfolio Reviews Zagreb dobit će kupone za besplatno korištenje Behance PROSITE-a na 3 mjeseca i 40% popusta na Adobe Creative Cloud

HDNP - Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca / Coworking Croatia:
Matija Raos, predsjednik
matija.raos@coworking.hr

Novinarski upiti i dogovori intervjua:
Iva Vukšić za Coworking Croatia
iva.vuksic@gmail.com
00385 98 183 9955

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook