Boonika predstavlja: ZBrush Workshop!

Objavljeno: 14.05.2013.

U prostorima udruge Boonika (Zagreb), platforme vizualnog dijaloga, održat će se radionica digitalnog 3D modeliranja, pod vodstvom dizajnera i animatora Ivana Šantića. Detalje pročitajte u nastavku!

Ivan Šantić: primjer uporabe ZBrush alata

Ivan Šantić: primjer uporabe ZBrush alata

Predstavljamo ZBrush Workshop, drugu po redu ZBrush radionicu u organizaciji udruge Boonika, platforme vizualnog dijaloga! Voditelj radionice je Ivan Šantić, 3D dizajner i animator (MOTH3R.com). Diplomirao na Hyper Islandu, smjer Digitalni mediji, švedskoj školi internacionalno poznatoj po principu učenja 'learning by doing'.

Karijeru je započeo kao grafički dizajner, a danas radi kao motion dizajner i pod trademarkom MOTH3R specijalizira 3D modeliranje i animaciju. Unutar tih 3D medija, ZBrush zauzima jedno posebno mjesto kao 'state of the art' aplikacija za 'clay modelling', digitalno oblikovanje forme. Za radionicu nije potrebno predznanje, ona je namjenjena svima koji žele naučiti ZBrush (Pixologic), programsko sučelje, tehnike oblikovanja, vrste materijala, aplikaciju tekstura i renderiranje 3D modela. Radionica će se baviti praktičnim primjenama ZBrush alata u digitalnom oblikovanju i razvoju 3D koncepata, prototipa, proizvoda i ambalaže. Kao poseban dio programa ove radionice možemo izdvojiti 3D Print tehnologiju i što je sve potrebno kako bi vaš virtualan model postao stvarnost.

Radionica će se održavati dvaput tjedno u prostorima Boonika udruge, Veslačka 23, 10000 Zagreb. Tablet i prijenosno računalo su potrebni za rad. Radionica je ograničena na broj od 15 ljudi, po cijeni od 1500 kn po osobi. Ako ste zainteresirani za pohađanje radionice, prijavite se na to info@boonika.net, subject: Boonar ZBrush workshop @ Boonika. Molimo, navedite svoje ime i prezime, adresu i kontakt broj mobitela.

tekst je prenesen iz press materijala radionice.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook