DAN D 2013: DIZAJN I GRAD - rok prijava za sudjelovanje na središnjoj izložbi produljen do 5. svibnja

Objavljeno: 23.04.2013.

Rok prijava za sudjelovanje na D-IZLOŽBI, središnjem izložbenom događanju u sklopu festivala DAN D produljen je do 5. svibnja!D-IZLOŽBA od prvog izdanja festivala održanog 2010. godine služi kao platforma za predstavljanje najboljih mladih dizajnera do navršenih 35 godina, bez obzira da li aktivno djeluju na sceni ili će na nju tek kročiti. D-sajam ujedno je i samo srce Dana D jer je od njega i cijela priča o današnjem festivalu i počela, te i dalje predstavlja njegovo središnje i najvažnije događanje. U sklopu Dana D i ovog će puta biti prikazana njihova produkcija, koja uključuje naručene i samoinicirane radove, mentorirane i samostalne projekte, te one posebno osmišljene i realizirane za sam nastup na festivalu.

Izložba će se ove godine održati od 14. do 16. lipnja u bišem tvorničkom kompleksu Gredelj, a poziv uključuje prijavu već realiziranih radova ili radova koji tematiziraju Dizajn i grad kao polazišnu točku ovogodišnjeg festivala. Na sajmu za mlade autore sudjelovati mogu studenti i profesionalni dizajneri, starosti do 35 godina (ako je riječ o grupi autora, kao kriterij se uzima matematički prosjek njihovih godina koji ne smije prijeći 35) koji djeluju u područjima dizajna interakcija, produkt, grafičkog, modnog, konceptualnog dizajna i sl.

Više o temi Dizajn i grad, koncepciji ovogodišnjeg Dana D, lokacijama i uvjetima sudjelovanja na središnjoj izložbi pročitajte ovdje: http://dizajn.hr/?id=1281

Online prijavnice: http://www.dan-d.info/login

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook