Izložba „CARMEN MIKUŠ – REDIZAJNIRANO“

Objavljeno: 10.01.2013.

U srijedu 16. siječnja 2013. u 19 sati u Centru za dizajn HGK otvara se izložba produkt dizajnerice Carmen Mikuš pod nazivom REDIZAJNIRANO.

Izložba predstavlja ciklus od 5 kategorija predmeta produkt dizajna, a sama ideja „Redizajniranog“ je redizajniranje kao takvo i to na više razina:

Redizajniranje materijala – kroz ideju ponovnog korištenja materijala koji je primarno nastao za neku drugu svrhu, produžuje se vijek trajanja materijala
Redizajniranje ideje – redizajniranjem vlastitih ideja stvaraju se novi predmeti vodeći se idejom koju smo nekad imali, pokazujući kako i stare ideje u novom kontekstu uvijek predstavljaju izvor novoga
Redizajniranje onoga što nas okružuje – ideja stvaranja novih predmeta samo iz onoga što već imamo
Redizajniranje djetinjstva – kroz osobnu ideju davanja nove funkcije nekom dragom već postojećem predmetu koje nas veže uz vlastito djetinjstvo

Ideja redizajniranja u svim tim razinama je zapravo ideja samog stvaranja, stvaranja u onom trenutku u kojem jesmo i s onim što imamo.

Izložba „CARMEN MIKUŠ – REDIZAJNIRANO“ predstavlja radost stvaranja, radost života, igru i ljepotu.

Izložbu možete razgledati do 8. veljače 2013., ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom od 10 – 16 sati, a četvrtkom od 10 – 18 sati. Ulaz je slobodan.

Centar za dizajn Hrvatske gospodarske komore
Draškovićeva 45, Zagreb

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook