Sudnji dan 2012.!

Objavljeno: 19.12.2012.

Treći SUDNJI DAN održava se u petak 21. prosinca 2012. u 21 sat i 12 minuta u Galeriji Bačva / HDLU (Džamija) na Trgu žrtava fašizma bb, Zagreb. Prijave i ulaz su besplatni.

Nezavisni festival kreativnih komunikacija SUDNJI DAN od 2010. organizira neprofitna udruga Kulturna ofenziva (B. Lazanja, M. Pitarević, A. Bahorić), čiji je primarni cilj promicanje autorstva i kreativnosti. Sudnji dan namijenjen je profesionalcima angažiranima u komercijalnom i neprofitnom sektoru tržišnih komunikacija te studentima.

Festival okuplja hrvatske kreativce iz područja dizajna, fotografije, glazbe, režije, ilustracije, glume...Vrijednosti na kojima je Sudnji dan utemeljen su autorstvo, nezavisnost i fair play. 'Nezavisni' u odrednici znači da Sudnji dan ne ovisi o moći ili profitu interesnih skupina, nego je isključivo u službi kreativnosti kao oblika ljudskog izražavanja.

Najvažnije festivalske značajke su NAGRAĐIVANJE AUTORSTVA imenom i prezimenom, BESPLATNA KOTIZACIJA te brojčano VELIKI ŽIRI koji ocjenjuje online, čime se osigurava nepristranost i objektivnost. Svi sudionici festivala u natjecateljskom dijelu bore se za 12 ORDENA SUDNJEG DANA. Jedna od kategorija namijenjena je isključivo studentima - nagrada Mlada nada. Također, Sudnji dan ima i tzv. nagradu klijenata, koju dodjeljuje specijalni žiri sastavljen od predstavnika tvrtki i organizacija naručitelja.

Više na www.sudnjidan.org i www.facebook.com/sudnjidan.

Treći SUDNJI DAN održava se 21. prosinca 2012. u Zagrebu u 21 sat i 12 minuta u Galeriji Bačva (HDLU/džamija, Trg žrtava fašizma bb).
Prijave, upad i dobra volja svih sudionika na SUDNJEM DANU oduvijek su FOR FREE!

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook