RE-HRELIĆ / izložba i aukcija radova brucoša Studija dizajna

Objavljeno: 17.12.2012.

U četvrtak, 20.12.2012., u 18 sati u Frankopanskoj 12 održat će se četvrti po redu RE-HRELIĆ, izložba i aukcija radova brucoša Studija dizajna pri Arhitektonskom fakultetu.

Spomenuti radovi produkt su drugog zadatka u prvom semestru kolegija Projektiranje za industrijski dizajn, u kojemu se od studenata očekivalo da svim dosad stečenim znanjima i vještinama naprave redizajn nekog predmeta (ili više njih) koji je izgubio svoju funkciju, pokvario se, slomio ili se jednostavno nije mogao oduprijeti promjenama i modernizaciji neizbježnoj tijekom vremena, stoga su studenti krenuli u potragu za predmetima i inspiracijom na Hreliću, tavanima i u podrumima bliže i šire obitelji i prijatelja.

Pritom su nastali maštoviti i kreativni komadi namještaja, uporabni predmeti, dekorativni elementi, a odbačenim je predmetima udahnut novi život, dodijeljena drugačija funkcija, te je u nekim slučajevima i na duhovit način interpretirana poveznica staroga oblika i namjene s novim.

Dođite, licitirajte te korisno provedite zadnji dan prije smaka svijeta!

izvor: SD

mg

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook