Izabrano je novo vodstvo HDD-a!

Objavljeno: 10.12.2012.

Na Izbornoj skupštini Hrvatskog dizajnerskog društva održanoj 5. prosinca 2012. izabrano je novo vodstvo Hrvatskog dizajnerskog društva na razdoblje od dvije godine.

Članovi su birali između dvije izborne liste za Upravni odbor HDD-a čije su nositeljice bile Ivana Borovnjak i Ada Kezić. Za predsjednicu HDD-a u idućem mandatu većinom glasova izabrana je Ivana Borovnjak. Novi Upravni odbor čine: Ivana Borovnjak, Igor Kuduz, Nataša Mihaljčišin, Ivica Mitrović, Nikola Radeljković, Mirna Reinprecht i Zlatka Salopek. Zamjenski članovi Upravnog odbora su Damir Bralić i Ivana Fabrio.

Na Skupštini su izabrani i novi članovi Nadzornog odbora: Stipe Brčić, Vanja Cuculić i Ksenija Jurinec, te Suda časti: Božidar Lapaine, Dragan Roksandić i Narcisa Vukojević.

Na konstituirajućoj sjednici Upravnog odbora održanoj u srijedu 12. prosinca članovi Upravnog odbora su za dopredsjednike izabrali Ivicu Mitrovića i Mirnu Reinprecht.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook