LINA KOVAČEVIĆ: HOW MUCH OF A DESIGNER YOU REALLY ARE? NEW TESTING AND TEST RESULTS

Objavljeno: 13.12.2012.

Eksperimentalna dizajnerska instalacija "HOW MUCH OF A DESIGNER YOU REALLY ARE? za ovu priliku naselit će Roba Store koji će 13. 12. 2012. od 19 do 22 sata biti transformiran u privremeni pop-up lab

Specijalno za LWB&ROBA STORE LAB PARTY dizajnerica Lina Kovačević izvesti će instalaciju premijerno prikazanu na London Design Weeku, a zatim i na Danu D u Zagrebu: " How much of a designer you really are?". Transformiran u polje testiranja, Store će se pretvoriti u pop-up laboratorij u kojem će svi zainteresirani moći rješiti test te otkriti nešto više o svom "unutarnjem dizajneru". Testovi će biti procesirani u privremenoj proizvodnoj manufakturi te sa individualnim rezultatima oblikovani u kustomizirane platnene torbe, spremne za uporabu. Svi prethodno testirani pojedinci moći će za vrijeme djelovanja pop-up laboratorija podići svoje torbe, a novotestirani unutar tjedan dana u Roba Storeu. 


U sklopu ROBA STORE LAB PARTY-a, biti će predstavljene torbe dizajnera Slavena Milića "LONG WAY BACK", koje su nastavak Robinog interesa prema kvalitetnim, savršeno izrađenim i luksuznim kožnim predmetima. Milićeve Long Way Back torbe, zbog kojih je ove godine zaradio Elle Style Awards nominaciju u kategoriji najboljeg dizajnera modnih dodataka, novina su na domaćem modnom obzoru no već su prepoznate od strane ljubitelja originalnih i unikatnih kožnih komada.

U tradiciji ROBA Store sezonskih druženja izborom glazbe impresionirati će Band From Japan, Meniga i SashaDiPalci. Rekli bismo da su DJ-evi, no test kojem su podvrgnuti kaže da su minimalno 60% dizajneri, a 40% ?


LINK: Intervju s Linom Kovačević (dizajn.hr): http://dizajn.hr/?id=/1152-lina-kovacevic-kriticki-artefakti-medijskog-krajolika/

mg

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook