BEST Design Week - Dizajn.Je.Svuda.

Objavljeno: 11.12.2012.

Od 17. do 22. prosinca 2012. na IT Akademiji u Zemunu održava se seminar dizajna i brendiranja pod nazivom “BEST Design Week - Dizajn.Je.Svuda”. Sudjelovanje je besplatno, a prijave za sudjelovanje se primaju od 6. do 14. prosinca

Uvidjevši da je potrebno omogućiti studentima da se kreativno i inovativno izražavaju nezavisno od struke, studentska organizacija BEST zajedno s IT Akademijom je odlučila da i ove godine organizira BEST Design Week - besplatni seminar dizajna za sve studente tehničko-tehnoloških fakulteta koji žele da se upute u osnove ove kreativne vještine. Seminar se održava od 17.-22. prosinca, 2012. godine, a sudionici će imati priliku slušati niz predavanja eminentnih predavača iz sfere vizualnih umjetnosti na temu dizajn je svuda.

Seminar sadrži teorijski dio, kroz koji će se studenti upoznati sa općim pojmovima dizajna i brendiranja, kreiranja vizuelnog identiteta ali i praktični dio, koji će se odnositi na rad u softverskim paketima za dizajn. Na taj način će seminar obuhvatiti oblast obrade fotografija i dizajn publikacija. Predavanja će biti organizirana u prostorijama međunarodne škole za edukaciju i informatiku ITAcademy, u Zemunu (http://www.it-akademija.com).

Po završetku seminara, sudionici dobijaju certifikat potpisan od strane organizatora.

Dizajn je dio suvremene svakodnevnice, i uvidjevši da on posjeduje potencijal da utječe na uspjeh najrazličitijih projekata i ponuda, BEST je odlučio omogućiti mladima kojima je to u interesu da steknu znanje iz ove korisne oblasti. Na taj način BEST Beograd želi doprinijeti komplementarnom obrazovanju studenata i daljnjem razvoju njihove profesionalne karijere.

Projekt je podržao Univerzitet u Beogradu i Grad Beograd.

Za više informacija o seminaru i načinu prijave posjetite zvaničnu web stranicu www.best.rs/bdw. Prijave su otvorene od 6. do 14. prosinca 2012. godine. Broj mjesta je ograničen.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook