artOmat - sajam nekonvencionalnih umjetničkih predmeta - natječaj za sudjelovanje

Objavljeno: 14.11.2012.

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika u Zagrebu (HDLU) Vas poziva na sudjelovanje na trećem božićnom sajmu nekonvencionalnih umjetničkih proizvoda, pod nazivom artOmat. Rok za prijavu je 29. studenog 2012.

Sajam će se održati u Galeriji Prsten unutar Doma hrvatskih likovnih umjetnika, Trg žrtva fašizma bb, Zagreb u razdoblju od 14.12. do 23.12. 2012. godine, radnim danom između 11 i 20 h i vikendom između 11 i 21 h.

Osim slikarskih, grafičkih i kiparskih radova, pozivamo Vas da se prijavite na natječaj sa svojim unikatnim umjetničkim predmetima ili onima koji nastaju u ograničenim serijama (ukrasi, nakit, igračke, dekoracije, modni dizajn, tekstilni dizajn, produkt dizajn, modni dodaci i ostalo), eko predmeti, redizajnirani ili vintage predmeti također su više nego dobro došli.

Autor ili grupa autora mogu urediti prostor namjenjen za izlaganje i prodaju umjetničkih predmeta:
Površine 3×3m uz donaciju od 800,00 kn ili
Površine 5×3m uz donaciju od 1000 kn

Donacija u iznosu od 800 ili 1000 kuna odnosi se na svih 10 (deset) dana trajanja sajma.

Opremu za izlaganje, kao i osobu za čuvanje i prodaju umjetnina autori trebaju osigurati sami. Predmeti se preko noći mogu pohraniti u prostoru galerije koja će se zaključavati, a ukoliko dođe do oštećenja ili gubitka, odgovornost snose autori sami. Sav prihod od prodaje ide direktno autorima. Svakom autoru ili grupi autora dodjelit će se jedna stolica za prostor veličine 3×3 m ili dvije stolice za prostor veličine 5×3 m.

Pozivamo sve zainteresirane da najkasnije do 29. studenoga 2012. pošalju sljedeće podatke:
- ime i prezime, adresu i kontakt (mobitel i e-mail)
- kratki pisani životopis
- fotografije radova uz kratki opis
- cijene radova
- naznaku veličine prostora

Prijave slati na:
E-mail adresu: hdlu.events@gmail.com sa naznakom „ZA NATJEČAJ - artOmat” ili
Poštom: HDLU / „ZA NATJEČAJ - artOmat” / Trg žrtava fašizma bb, 10000 Zagreb

Autori i skupine autora bit će obavješteni o rezultatima komisijskog odabira do 1.12. 2012. Nepotpune ili zakašnjele prijave neće se razmatrati.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook