Modni ormar 2012

Objavljeno: 06.11.2012.

U utorak 6. studenoga 2012. u 19 sati, Centru za dizajn HGK, u sklopu manifestacije 7. Modni ormar, otvorit će se izložba MODNI ORMAR 2012. Izložba je otvorena do 23. studenog.Projekt Tekstilno-tehnološkog fakulteta (TTF) Sveučilišta u Zagrebu pod nazivom MODNI ORMAR uspješno se održava već sedmu godinu i primjer je promocije dobrog dizajna budućih dizajnera kao strukovnog natjecanja studenata TTF-a. Od samog početka podržava ga i Hrvatska gospodarska komora, te i ove godine Centar za dizajn aktivno sudjeluje održavanjem izložbe Modna ilustracija, dizajn tekstila i accessoire 2012.

Po uzoru na inozemne modne manifestacije MittelMode Gorizia i Royal Academy of Art iz Antwerpena, MODNI ORMAR postaje prepoznatljivo modno događanje koje pruža priliku mladim dizajnerima da se predstave široj publici, ali i profesionalcima modne struke. Ovogodišnji MODNI ORMAR inspiriran je 65 godišnjicom Diorovog „New look-a“.

Tekstilno-tehnološki fakultet kao predstavnik akademske zajednice skreće pozornost na postojanje kvalitetnog mladog dizajnerskog kadra te im omogućuje bolju suradnju s gospodarstvenicima. Dizajneri, koristeći sva znanja i vještine dobivene na Sveučilištu, kroz svoju kreativnost i individualnost pružaju mogućnost gospodarskim subjektima za širenje njihovih proizvodnih programa kroz primjenu novih, svježih i atraktivnih dizajnerskih ideja u novim proizvodima s kojima mogu konkurirati na današnjem zahtjevnom tržištu.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook