Natječaj za dizajn uporabnog predmeta - 3D zaštitnog znaka projekta „DRVO JE PRVO!

Objavljeno: 11.08.2012.

Hrvatska gospodarska komora za projekt "Drvo je prvo" raspisuje, a Romicom d.o.o. provodi javni Natječaj za dizajn promotivnog 3D zaštitnog znaka (uporabnog predmeta) projekta DJP. Rok za predaju natječajnih radova je 05.09.2012. do 17:00 sati.Pravilnik i opći uvjeti natječaja, Projektni zadatak i Prijavnica za natječaj dostupni su i mogu se preuzeti na www.drvojeprvo.hr.

Na Natječaju mogu sudjelovati državljani Republike Hrvatske. Na Natječaju mogu sudjelovati profesionalni dizajneri, arhitekti, drvni tehnolozi kao i studenti i učenici dizajna, arhitekture, drvne tehnologije, primijenjene umjetnosti i srodnih zanimanja, a mogu se javiti samostalno samostalni autori ili interdisciplinarni kreativni timovi.

Rok za predaju radova je 5. rujna 2012. godine. Nagradni fond iznosi 26.200 kn.

Nagrade
1. nagrada 15.000,00 kuna bruto
2. nagrada 7.500,00 kuna bruto
3. nagrada 3.700,00 kuna bruto

Najava sudjelovanja

Natjecatelji koji žele sudjelovati potrebno je da najave sudjelovanje. Sudjelovanje se najavljuje elektronskom poštom na adresu drvna-industrija@hgk.hr s kopijom na adresu dizajn@romicom.hr. Poruku je potrebno nasloviti "Najava za Natječaj", a u tekstu poruke navesti ime, adresu i telefonski broj natjecatelja koji najavljuje svoje sudjelovanje. Rok za najavu sudjelovanja je 27.08.2012. godine.

Ocjenjivački sud
1. Andrea Kordić, magistar produkt dizajna, Državni zavod za intelektualno vlasništvo RH, ZzID HGK
2. Ada Kezić, magistar produkt dizajna, HDD
3. Romina Radović, magistar produkt dizajna, Romicom, ZzID HGK, DJP
4. Hrvoje Svetina, direktor, DIN Novoselec
5. Jelena Filipaj, direktorica, Aquis, DJP

Postavljanje pitanja
Natjecatelji imaju pravo postavljati pitanja u vezi s projektnim zadatkom izravno voditeljici Natječaja Romini Radović putem elektronske pošte na adresu dizajn@romicom.hr do 01. rujna 2012. godine. Sva pitanja i odgovori biti će objavljeni na www.drvojeprvo.hr.

Objava rezultata natječaja
Ocjenjivački sud završit će s radom i objaviti rezultate sudionicima Natječaja kao i na www.drvojeprvo.hr, najkasnije do 21. rujna 2012. godine.

Rezultati Natječaja biti će prezentirani na Ambienti 2012.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook