Zaštita industrijskog dizajna - gdje, kako i zašto?

Objavljeno: 25.05.2012.

U srijedu 30. svibnja 2012. u 12 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Draškovićeva 45, magistrica dizajna, Andrea Kordić, održat će predavanje na temu 'Zaštta industrijskog dizajna - zašto, gdje i kako?'.

Predavanje će održati Andrea Kordić, stručnjak za područje zaštite industrijskog dizajna pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo (DZIV), ujedno i stalni sudski vještak za dizajn i interijere. Predavanjem će, kroz primjere, biti prezentirane mogućnosti zaštite dizajna u Republici Hrvatskoj, Europskoj uniji i na svjetskoj razini, putem registracije industrijskog dizajna. Predavanje će, također, sadržavati osvrt na međusobni odnos registriranog industrijskog dizajna s drugim pravima intelektualnog vlasništva (autorsko pravo, žig, patent), kao i novosti iz područja zaštite dizajna.

Predavanje je dio događanja u sklopu III. po redu izložbe „Zajednica za industrijski dizajn 2012“ koju možete razgledati nakon predavanja u izložbenom prostoru Centra za dizajn, Draškovićeva 45, Zagreb (u prizemlju). Izložba je otvorena do 29. lipnja 2012. a može se razgledati radnim danom od 10-16, četvrtkom do 18 sati.

Organizator predavanja je Centar za dizajn HGK.
Predavanja se održava u HGK, dvorana na I katu, Draškovićeva 45.
Dolazak je potrebno potvrditi na mail dizajn@hgk.hr ili tel: 01/4606-709.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook