WEB dizajn konferencija FFWD.PRO

Objavljeno: 14.05.2012.

U Zagrebu će se 11. i 12. lipnja održati web dizajn konferencija i radionica FFWD.PRO. Dvjestotinjak sudionika iz Hrvatske i regije na jednom će mjestu slušati najnovija predavanja impresivne liste međunarodnih i domaćih stručnjaka za web dizajn i korisničko iskustvo.

Vuk Ćosić

Vuk Ćosić

Robert Nyman

Robert Nyman

Marco Cedaro

Marco Cedaro

Bastian Allgeier

Bastian Allgeier

Paul Annett

Paul Annett

Daniel Mall

Izuzetno atraktivne teme s područja razvoja web stranica za korisnike s posebnim potrebama, usklađivanja potreba korisnika sa poslovnim ciljevima tvrtki, dizajna za mobilne i tablet uređaje te sustavnog upravljanja sadržajima na internetu, osigurat će polaznicima stručno usavršavanje i podizanje razine kvalitete domaćih, ali i izvoznih internetskih projekata.

Andy Budd će na predavanju UX Professionalism objasniti kako najbolje oblikovati korisničko iskustvo i koja su potrebna stručna znanja i tehnike za uspješno realiziranje projekta.

Vuk Ćosić će se na Digital Eco Systems pozabaviti suvremenim društvenim strukturalnim
promjenama i međuzavisnostima društvenih slojeva te ulogom dizajnera koji trebaju osigurati glatku komunikaciju na svim relacijama unutar sistema.

Robert Nyman iz Mozille će kroz svoju prezentaciju Leave No One Behind with HTML5 pružiti savjete o razvoju uz napredne mogućnosti HTML5, ali pazeći pri tome i na pokrivenost korisnika na starijim uređajima.

Marco Cedaro će nam na svojem It’s Not You, It’s Me predavanju predstaviti konceptualni pristup odabiru odgovarajuće tehnologije i razvojne okoline, kako početne nepromišljene odluke ne bi loše utjecale na provedbu projekta.

Julie Ng će kroz Coming of Age In-house osvijestiti potrebu za većom sinergijom između svih članova razvojnog tima te pružiti praktične primjere za profesionalnu integraciju s drugim specijalistima na datom projektu.

Bastian Allgeier će kroz Rediscover Value podsjetiti da trendovi dolaze i prolaze te upozoriti na prepoznavanje istinske i trajne vrijednosti unutar projekata.

Paul Annett će na predavanju Designing for Everyone prenijeti svoja iskustva na projektima britanske vlade i objasniti kako učinkovitije komunicirati s građanima putem interneta.

Daniel Mall će iz svog bogatog iskustva na Behind, Beneath and Between the Comps izvući vrijedne savjete za rad s međunarodnim klijentima na velikim projektima.

Organizatori konferencije podsjećaju na prigodne timske popuste za ograničeni broj ulaznica, koje se još mogu kupiti na http://ffwd.pro/register/

Promotivni kôd za članove HDD-a je: HDD20OFF, a vrijedi za 20% popusta za "Regular Conference Ticket".

Službena stranica; http://ffwd.pro

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook