Auto® 2012

Objavljeno: 29.04.2012.

Ovogodišnja Auto® konferencija o dizajnu automobila održat će se od 4. do 6. svibnja 2012. u Zagrebačkom plesnom centru u Ilici 10. Ključni govornici Auto®-a 2012. su Michael Robinson, direktor dizajna Bertonea i Peter Stevens, autor dizajna McLarena F1.

Autor 2012 logo

Autor 2012 logo

Autor 2011 - govornici

Autor 2011 - govorniciPrvi puta organizirana 2009., Auto® konferencija o dizajnu automobila najveća je u Europi i najvažnije događanje o produkt dizajnu u Hrvatskoj. Ove godine održati će se 4. - 6. 5. u Zagrebu, Ilica 10, ZPC. Auto® je mjesto susreta dizajnera Zapadne i Istočne Europe i mjesto promišljanja (think-tank) budućnosti osobne mobilnosti.

Ključni govornici Auto®-a 2012. su Michael Robinson, direktor dizajna Bertonea i Peter Stevens, autor dizajna McLarena F1.

Scuderia Zagreb organizira Auto® kao dio aktivnosti promocije kulture automobila. To uključuje organizaciju natječaja za dizajn, Design Challenge i nove nagrade za dizajn automobila - „The Best Designed Car“. Nagrade je dodijelio najstručniji žiri za dizajn automobila ikada okupljen koji čini 39 stručnjaka u području dizajna vozila. Dodjela nagrada biti će na Auto®-u. Zadatak Design Challengea bio je dizajnirati Gradsko električno mikro vozilo (EμV) i privukao je dizajnere iz cijeloga svijeta. Na Auto®-u možete čuti predavanja i panel diskusije, sudjelovati u radionici modeliranja u glini, računalnog 3D modeliranja i Volvo radionici personalizacije eksterijera. Po prvi puta će biti uživo predstavljena nova škola za dizajn automobila iz Torina - IMoDe - Istituto Modellazione & Design.

Auto® je jedino događanje na svijetu gdje se dizajneri automobila predstavljaju javnosti. Cilj nam je dizajn automobila predstaviti kao dio produkt dizajna.
www.konferencijaodizajnuautomobila.com

GOVORNICI
1. Michael Robinson, Bertone Executive Brand & Design Director
2. Peter Stevens, Royal College of Art, izvanredni profesor odjela za dizajn vozila
3. Carlo Gaino, Synthesis Design, vlasnik
4. Ime će biti naknadno objavljeno, BMW i, dizajner
5. Andrey Trofimchuk, Yo-Mobil, voditelj dizajna
6. Alex Spinelli, Giospini Studios, voditelj dizajna
7. Alessio Minchella, Istituto Europeo di Design, profesor
8. Dario Dropučić, Rücker, dizajner
9. Elena Ristančevska, Colour & Trim dizajner

Daniel Tomičić
daniel@scuderiazagreb.com
0915737371

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook