Hrvatsko dizajnersko društvo

THINK SPACE - International architectural concept competition

Autorica
Rafaela Dražić
Naručitelj
Društvo arhitekata Zagreb
Godina
2010.

Opis


Vizualni identitet, dvostrani plakat (B2), serija oglasa i website bazirani su na dispozicioniranim grafičkim i tipografskim elementima (logotip je u suodnosu s formatom na kojem se nalazi, pa tako njegova pozicija i veličina varira, a korisniku websitea omogućeno je pomicanje, smanjivanje, uvećavanje ili gašenje sadržaja).

_

Društvo arhitekata Zagreba organizira i otvara seriju međunarodnih konceptualnih arhitektonskih natječaja pod nazivom Think Space.

Think Space nastoji potaknuti dijalog svjetski poznatih i priznatih autora s velikim brojem arhitekata, studenata arhitekture, stručnjaka i studenata dizajna, krajobrazne arhitekture, humanističkih znanosti i umjetnosti iz cijeloga svijeta kroz formu natječaja i oko zadane godišnje teme.

Četiri natječaja koja će istraživati temu granica, nastoje proizvesti katalog uvjeta suvremenog života u društvenim, političkim i kulturnim sferama, te katalog arhitektonskih rješenja za iste.

_

Website www.think-space.org

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook