Hrvatsko dizajnersko društvo

FSB na 15. Smotri Sveucilista

Autor
Mirna Reinprecht
Suradnik
Zdravko Schauperl, Marko Malnar, Iva Ridjan, Jakov Soldic, Marko Spoljaric, Goran Stankovic, Damir Zahirovic Damir Fabijanic (F), Ivan Stojanovic (F)
Studio
uLaLa !
Naručitelj
Fakultet strojarstva i brodogradnje, Zagreb
Godina
2010

Opis

Predstavljanje FSB-a na 15. Sveucilisnoj smotri 2010. osmisljeno je kao visokokomunikativan, niskobudzetni postav koji koristi suvremene kanale komunikacije razumljive srednjoskolcima, a realizirano je u suradnji sa studentima FSB-a.

Neformalno i informativno obracanje srednjoskolcima i maturantima zapocelo je prije Smotre kampanjom na internetu (Youtube, Facebook). Kampanja se nastavlja i nakon smotre s dugorocnim ciljem informiranja i promocije suvremenog, vrhunski opremljenog fakulteta cija percepcija u javnosti zaostaje za realnim mogucnostima koje FSB nudi za vrijeme i nakon studija.

Za vrijeme smotre, prostor standa je, sa svojim dijelom za sjedenje i interaktivnim sadrzajima (projekcije filmica o fakultetu s interneta) bio mjesto opustene atmosfere koje poziva na dulji boravak i odmor od pregledavanja drugih standova.
FSB stand dobio je drugu nagradu u kategoriji izlozbenog prostora 15. smotre Sveucilista.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook