Hrvatsko dizajnersko društvo

mario tomiša

Područje kompetencije
grafički dizajn, dizajn elektronskih medija, edukacija o dizajnu
Profesionalni status
stalno zaposlen
Stranica
http://www.skin29.net

Životopis

Mario Tomiša rođen je 1972. godine u Koprivnici. Diplomirao je 1996. godine na Grafičkom fakultetu u Zagrebu. Magistrirao je 2007. godine na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu, smjer Multimedijski sustavi. Doktorirao je 2012. godine Grafički dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu.

Iskustvo

Od 1996. do 2006. godine radio je u Marketingu i Korporativnim komunikacijama Podravke. Od rujna 2006. godine je zaposlen kao kreativni direktor tvrtke Skin29. Autor je niza stručnih i znanstvenih radova u području multimedija, interneta, prividne stvarnosti, web dizajna, dizajna i korporativnog identiteta. Na Veleučilištu u Varaždinu, na studiju Multimedija, oblikovanje i primjena predaje na kolegijima: Web dizajn, Vizualna kultura i Grafički dizajn. Vodio je nekoliko desetaka komunikacijskih projekata svih vrsta unutar kreativnog društva Skin29.

Priznanja

Dobitnik je tridesetak nagrada za grafički i web dizajn. Sudjelovao je na tri samostalne i nekoliko skupnih izložbi.

Portfolio

 1. TC 20
 2. NYX
 3. Siluete
 4. Sanjaš?
 5. Vizualni identiteti
 6. Skin29 web
 7. Ovo je vilica
 8. Kompanija sa srcem
 9. Company profile
 10. iTouch web
 11. Zlatno tele

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook