Hrvatsko dizajnersko društvo

Biljke na stolove!

Grupa autora
Izvorka Jurić (kreativni direktor, art direktor, dizajner, ilustrator) Jelena Gvozdanović (kreativni direktor, copywriter)
Suradnik
Petar Mudnić-Cerineo (suradnik na ilustracijama)
Studio
TRIDVAJEDAN
Naručitelj
b4b
Godina
2006.

Opis

b4b (softver, konzalting, edukacija, integrirani poslovni procesi) je tvrtka koja želi biti prepoznata kao značajan organizator i podržavatelj društveno važnih akcija. Ove godine donesena je odluka o podizanju svijesti javnosti o problemu bliskom poslovnim partnerima i klijentima - o sindromu bolesne zgrade.

Ideja prezentira ozbiljan problem i jednostavno rješenje. Odabrani problem je blizak pripadnicima ciljne skupine budući da rade u zatvorenim poslovnim zgradama, a rješenje je otvorilo širok raspon mogućih aktivnosti koje će zadržati prepoznatljivost tvrtke b4b u cijeloj tekućoj godini. U prvom krugu mailinga dostavljene su lončanice s porukom "Biljke na stolove", a u drugom krugu božićne čestitke s implementiranom brošurom o sindromu bolesne zgrade i jednostavnom rješenju koje poboljšava opće zdravstveno stanje i povećava učinkovitost. Ilustracije su izvedene linijski, pri čemu crna linija predstavlja problem/okolinu, a narančasta (b4b) rješenje problema.

Nagrade i priznanja:
_u izboru "Hrvatski dizajn sad/Croatian Design Now", Victor Margolin i Feđa Vukić, 2009.
_objavljeno u Novum-u, New Media Magazine Verlag GmbH, 02 / 2008.
_Eurobest finalist, Eurobest Awards, European Awards For Creative Excellence, 2006.
_FESTO finalist, 14. FESTO, HOZ - Hrvatski oglasni zbor, 2006.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook