Hrvatsko dizajnersko društvo

Sv. Petar

Grupa autora
Izvorka Jurić (kreativni direktor, art direktor, dizajner) Jelena Gvozdanović (kreativni direktor, copywriter, dizajner)
Suradnik
Petar Mudnić-Cerineo
Studio
TRIDVAJEDAN
Naručitelj
TRIDVAJEDAN
Proizvođač
Sitopapir
Godina
2005.

Opis

TRIDVAJEDAN se bavi kreativnim upravljanjem integriranom tržišnom komunikacijom. Misija tvrtke je realizacija kreativnih, dvosmjernih komunikacijskih akcija koje će povećati prodajne rezultate klijenta. Komparativne prednosti agencije su kreativnost i vrhunska usluga.

TRIDVAJEDAN svakog Božića svojim klijentima šalje mailing materijal koji nosi više od Božićne čestitke. Ove godine je Božićni mailing podsjećao klijente kako TRIDVAJEDAN uvijek daje samo najbolje za svakog svog klijenta i na svakom projektu.

Prvi krug mailinga sastojao se od raskošne Božićne čestitke, čiji kompleksan dizajn i opseg korištenih tehnika tiska svjedoči o vrijednosti uloženog truda, pa se zato temeljila se na poznatoj izreci “... koštalo kao Svetog Petra kajgana”. Ilustracija Sv. Petra otisnuta je u offsetnom tisku sa okvirnom bordurom u zlatotisku, tijelom Sv. Petra ispupčenom u suhom žigu, te aureolom otisnutom zlatnim glitter lakom koja daje svjetlucavi efeket na danjem svjetlu i fosforescentnom bojom koja svijetli u mraku. Čestitka je bila popraćena poklonom u drugom krugu mailinga - eko-med u ambalaži od teracote, koji je nosio i poruku o humaniratnoj donaciji i vremenu darivanja.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook