Hrvatsko dizajnersko društvo

GENOS poklon set

Autor
Izvorka Jurić, Jelena Gvozdanović
Studio
Izvorka Jurić _ vizualne komunikacije
Naručitelj
Genos d.o.o.
Godina
2014

Opis

Genos, prvi privatni DNA laboratorij na ovom dijelu Europe koji provodi sve oblike analize DNA, trebao je promotivni poklon paket / poslovni poklon koji bi darovao poslovnim suradnicima i partnerima.

Osmišljen je i dizajniran paket koji prezentira profil usluge koji Genos nudi, ali na opušten i humorističan način. Naime, poklon paket je oblikovan u stilu forenzičkog dokaznog materijala, u čvrstoj plastičnoj vrećici osiguranoj crvenom ljepljivom vrpcom i s informativnom etiketom, te nosi naziv “Dokaz da nam je stalo”. Sadržaj uključuje Genos promotivne materijale: blok, magnet, olovku od papira i USB stick te par gumenih rukavica kao prepoznatljiv element laboratorijske opreme.

U masi ekskluzivnih poslovnih poklona koji su najčešći u tom poslovnom okruženju ovaj paket, koji se oslanja na kreativnu ideju, vrlo je pozitivno prihvaćen čime je klijentu donio dodatnu prednost.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook