Hrvatsko dizajnersko društvo

Zdenka premium linija

Autor
Izvorka Jurić
Suradnik
Nikola Futač (suradnik na izvedbenom rješenju)
Studio
TRIDVAJEDAN tržišne komunikacije
Naručitelj
Zdenka mliječni proizvodi d.o.o.
Godina
2009. - 2011.

Opis

Sa svojom dugom tradicijom, Zdenka je prepoznata kao visokokvalitetan sir jedinstvenog okusa. Zadatak je bio kreirati ambalažu za Zdenka sir proizvode premium linije Zdenka sira. Ambalažu koja bi definirala ovaj sir kao vrhunski, visokokvalitetan i tradicionalan, ali u isto vrijeme i prikladan za moderno tržište.

Premium linija Zdenka ambalaže kombinacija je retrodizajna i redizajniranog identiteta Zdenka linija proizvoda. Odlučili smo osnovnu boju kompanije, tamnoplavu, koristiti kao glavnu boju svih Zdenkinih linija proizvoda - i ta je boja utjecala na isticanje proizvoda na tržištu u toj kategoriji proizvoda. Svi proizvodi imaju linijski dizajn u kombinaciji plave s nekom drugom bojom, ovisno o liniji ili proizvodu. To omogućuje prepoznavanje branda čak i kod rezanja dijela proizvoda na mjestu prodaje. U premium liniji tamnoplava boja kombinira se s brončanom, srebrnom ili zlatnom.

nagrade i priznanja:
_RegPak za dizajn, RegPak - regionalni festival ambalaže i tiskarstva, 2010., HR,
_objavljeno na web portalu The Lovely Package, 2009.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook