Hrvatsko dizajnersko društvo

Ivanina kuća bajki Ogulin

Grupa autora
Dragana Lucija Ratković - Muze (autorica projektne ideje i koncepta postava) Ivana Fabrio i Vedran Kasap (autori dizajna interijera i projekta opreme)
Grupa suradnika
Studio Cuculić (vizualni identitet i ilustracije) Vladimir Končar - Studio (R)evolucija (multimedija)
Studio
Muze d.o.o. za savjetovanje i upravljanje projektima u kulturi i turizmu, Zagreb
Naručitelj
Turistička zajednica Grada Ogulina
Godina
Realizacija u tijeku

Opis

Ivanina kuća bajke je multimedijalni i interdisciplinarni centar za posjetitelje koji svojom stalnom izložbom postavljenom po principima znanja, kreativnosti i upotrebi novih tehnologija, virtualnim međunarodnim referencijalnim centrom za bajke i on-line knjižnicom, tematskim putem bajke kroz Ogulin i okolicu, izdavačkom djelatnošću te cjelogodišnjim kreativnim i edukativnim programima namjenjenim djeci i odraslima, slavi bajke i bajkovito stvaralaštvo kako djela I.B.Mažuranić, rođene Ogulinke, tako i svih bajki i bajkopisaca svijeta. Ivanina kuća bajke sastojat će se od stalnih izložbi, knjižare, suvenirnice, multifunkcionalnog prostora, tematske rute bajke, a nalazit će se u dvorištu Frankopankog kaštela.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook