Hrvatsko dizajnersko društvo

Goran Peuc

Područje kompetencije
dizajn elektronskih medija, tipografija, teorija i kritika dizajna, edukacija o dizajnu
Profesionalni status
Stalno zaposlen
Stranica
http://nivas.hr

Životopis

Rođen 1979. godine, u Zagrebu Goran je pohađao Matematičko Informatičku gimnaziju i od ranih dana bavio se nekim vidom kreiranja unutar digitalnih medija. Makon srednje škole, pohađa Grafički Fakultet u Zagrebu. Za vrijeme studija otvara sa partnerima tvrtku Code16 (pod okriljem agencije Digitel), jednu od prvih tvrtki u Hrvatskoj koja se bavi isključivo proizvodnjom web stranica. Posljednjih godina radi u tvrtci Nivas za poprilično velike klijente (a i one manje) kao Lead Designer sa nagaskom na Accessability, Usability, Interface & User Experience.

Iskustvo

Realizacija barem dvadesetak kompleksnih web stranica za klijente iz raznih grana industrije. Marketinške agencije, osiguravajuća društva, novine, moda, turizam, ...

Iskusan voditelj web projekata, savjetnik i voditelj klijenata kako bi projekt zapravo postigao željeni cilj. Iskustvo u timskom radu.

Nagrađivani predavač na raznim lokalnim konferencija i radionicama, te gost predavač na Grafičkom Fakultetu - nadobidni začetnik nečega što bi jednom trebala postati katedra web dizajna.

Adobe Influencer. Poseban status kojeg Adobe dodjeljuje pojedincima koji su zaslužni za promociju ne samo Adobe tvrtke, nego digitalnog kreiranja kao takvog. Trenutno na svijetu postoji manje od deset Influencera.

Obavezno pročitati pokoji tekst na worship.hr

Priznanja

Puno nagrada kako za radove, tako i za predavanja i tekstove. Jedina bitna nagrada jest to da se klijenti iznova vraćaju, a novi dolaze bez eksplicitnog marketinga.

Portfolio

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook